BBQ RCAMF Groep op vrijdag 15 september 2023

Zo, wat betreft de planning is het wat later geworden, want afgelopen maandag liep het heel anders dan wat ik had bedacht.

Het is inmiddels woensdag 20-9-2023 en ondertussen ben ik nu in Porto in Portugal. Tussen de bedrijven door maak ik nu pas het verslag over onze BBQ van de RCAMF Groep van 15-9-2023. We kunnen terug kijken op een schitterende BBQ,  het aantal aanwezigen was ook boven alle verwachtingen. De sfeer op de BBQ was gewoon TOP. Jan – PD3JSP had alle registers open getrokken, want alles verliep op rolletjes.

Jan had een grote BBQ op gas en een aantal Chafing Dishes en Bien Marie’s meegenomen, zodat alles wat eetbaar was lekker op temperatuur bleef. Ook het glaswerk, borden, messen en vorken zijn door hem verzorgt. Dus is er wat te vieren dan kun je terecht bij:

“van Tent tot Evenement”  met de website www.PostmaPartyverhuur.nl

Jan BEDANKT!!

Jaap – PD5ISW en ik hadden, nadat we de loods nog op orde hadden gemaakt, s ’ morgens nog wat inkopen gedaan, (ook tussen de middag even zogenaamd voorproeven)

zodat er meer dan genoeg te eten en te drinken was, met als gevolg dat alles aan het einde van de avond bijna op was!!

De loods was voor deze gelegenheid omgebouwd tot een gezellige zitruimte, compleet met muziek. Daar ook het weer perfect meewerkte, waren er buiten aan aantal statafels neergezet en ook weer een paar oude kabelrollen die we goed konden gebruiken als tafels, een paar stoelen eromheen en kijk, er ontstond een trendy zitje waar het goed toeven was. Zie onderstaande foto’s. Als het goed is zullen er meer foto’s van de BBQ volgen.

Na 21:00 uur was het langzaam aan alles weer terug bouwen naar zoals het voor die tijd was en nog voor 22:00 uur konden we allemaal weer huiswaarts keren.

Jammer dat we weer 12 maanden moeten wachten tot de volgende BBQ van de RCAM Groep in 2024, maar…. wat in het vat zit verzuurt niet.

Wellicht ten overvloede gaat er veel DANK uit naar Jan – PD3JSP!!!

M.v.g. Jan – PD0AUQ

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *