RC AMF bijeenkomst op maandag 11 december 2023

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op 11 december 2023 begon voor mij iets vroeger dan de andere keren.

Daar Jan – PD0AUQ op skivakantie in Oostenrijk was ben ik wat eerder naar de loods gegaan om alles klaar te zetten voor deze avond. Ook doordat ik de auto vol had met boodschappen en deze nog in de loods opgeruimd moesten worden. Intussen kwam Edwin – PA1EDL ook vroeg binnen om daarmee te helpen. We hadden alles weer op tijd klaar voor de avond.

Via de WhatsApp kwamen er weer wat afmeldingen binnen zoals van Luc – PE1LGX, Gerton – PD0G, Ron – PA3DAM en Adriaan – PA1LIO. Ook had ik vernomen dat Carl – PD0MGX nog druk bezig was in zijn huis. Gelukkig waren Leo – PE1HKJ en Ronald – PA0RMN weer aanwezig, nadat ze enige tijd niet fit waren geweest.

Omstreeks 19:00 uur kwamen de eerste mensen al binnen en nadat de ruimte weer aardig gevuld was konden we de avond om ongeveer 19:30 uur beginnen met wat kleine mededelingen.

Ms Teams stond ook weer open waar alleen Rick – PA11361 aanwezig was.

Deze avond was het weer een aangename temperatuur, want vorige keer bleek de kachel in storing te staan. Afgelopen week werd dat gelukkig snel opgelost.

Jan – PD0AUQ had, voordat hij naar Oostenrijk ging, voor ons nog wat klaargezet op de tafel. Dat bleek een TV/Monitor van 32” te zijn waar Cor – PE1OMK wel interesse in had. Ook Henk – PD5HKT had wat materiaal meegenomen waar verschillende mensen interesse in hadden. Dit ging allemaal voor een schappelijke prijs weg, waardoor de kas werd gespekt en er ook  weer tevreden mensen waren.

Daarna gingen Jan – PD0HGQ en Rob – PD5BUS weer verder met de mensen met het project van de verticale HF antenne.

Edwin – PA1EDL ging weer met zijn CW cursisten naar boven om ze verder te bekwamen in het morse nemen en seinen.

De andere mensen gingen weer, zoals gewoonlijk, wel of niet onder het genot van een hapje of drankje, met elkaar in conclaaf over verschillende onderwerpen.

Volgende week maandag 18 december 2023 is het voor de RCAMF Groep alweer de laatste avond van dit jaar. Deze avond gaan we dus gezellig afsluiten met wat lekkers en zoals besproken met Henk – PA0JMD zal hij het, net zoals vorig jaar, weer voor ons meebrengen.

En dan is het een paar weken wachten voordat het 8 januari 2024 is en we voor het eerst, met weer wat gezelligs, bijeenkomen in het Nieuwe Jaar 2024. En zo was deze avond ook weer snel voorbij.

Wilt u nu, als u dit gelezen hebt, ook de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 18-12-2023 de goede gelegenheid voor. Daarna dus weer voor de eerste bijeenkomst op 8 januari 2024.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

73’s de Jaap – PD5ISW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *