Verslag RCAMF bijeenkomst 11 juli 2022

Afgelopen maandag 11-7-2022 was er weer de bijeenkomst van de RCAMF Groep bij De Ridder Lastechniek aan de Uraniumweg 54 in Amersfoort.

Te beginnen met wat berichten uit de ziekenboeg: Jan – PA3JDB is weer aan het aansterken en was in ieder geval weer aanwezig bij de Zoom, ook aanwezig bij de Zoom was Carl – PD0MGX vanuit zijn (korte) vakantiebestemming in afwachting voor een volgende opname. Adriaan – PA1LIO was afgelopen donderdag ontslagen uit het ziekenhuis in het Zuid-Duitse Landsberg en was weer naar zijn vakantieadres gestuurd. Ook Fred Vostermans heeft het Meander weer mogen verlaten en is weer thuis. Kortom, ze zijn allemaal, voor zover mogelijk, aan de beterende hand.

Martin – PD0GAN was ook bij de Zoom en met enige hulp, wat de audio betreft, kon ook hij aan de Zoom deelnemen.

Hierna kwam Edwin – PA1EDL met het voorstel om aankomende week een begin te maken met ons Weller Soldeerboutproject. Er waren nog een paar zaken die aandacht nodig hadden omtrent connectoren en de 230V aansluiting. Daar waren we het snel over eens en aankomende maandag kan dus de montage zijn aanvang nemen.

Rob – PD5BUS heeft ook niet stil gezeten en heeft van zijn oude Raspberry Pi 2 een echte Hotspot gemaakt voor DMR die zowel voor de 2mtr als 70cm te gebruiken is. Ook paste hij nog even de hotspot van Wim – PA3EJE aan zodat Wim vanuit de Meern ook met DMR kan gaan werken.

Het was al snel 21:00 uur en werd er verder onderling nog het een en ander besproken. Ook de opleidingen die door Rient – PA3GXP en Edwin – PA1EDL worden verzorgt zijn nu even op vakantie. Na deze vakantie wordt alles weer opgestart op donderdag 18-8-2022.

Volgende bijeenkomst van de RCAMF Groep zal zijn op maandag 18-7-2022, dus als u niets wilt missen, zorg dan dat u er bij bent.

Eén antwoord op “Verslag RCAMF bijeenkomst 11 juli 2022”

  1. Heb weer erg genoten en zal er volgende week weer bij zijn ik zal dan mijn Anytone dualband porto voor fm en dmr meebrengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *