Verslag RCAMF bijeenkomst 4 juli 2022

Afgelopen maandagavond 4-7-2022 was er weer een bijeenkomst van de RCAMF Groep. Het was ook deze keer een praatavond. Na de koffie, chocola en thee kwamen de gesprekken al weer snel op gang.

Er waren ook een viertal Zoom gebruikers aanwezig waar onder Jan – PA3JDB.

Deze was net weer thuis nadat hij een korte periode met spoed in het Diaconessenziekenhuis in Utrecht moest slapen. Adriaan – PA1LIO verblijft in één van de ziekenhuizen in het Zuid-Duitse Landsberg, waar hij gelukkig weer aan het opknappen is. Carl – PD0MGX heeft in het Meander een operatie moeten ondergaan en is nu eerst weer aan het aansterken. Op korte termijn zal hij daar nog een keer een operatie moeten ondergaan.

Alle heren, sterkte en beterschap toegewenst van ons allemaal en we hopen op een spoedig herstel zodat we elkaar weer snel kunnen aankijken. Zo, dit waren voor nu de berichten even vanuit de ziekenboeg.

Hierna liet Rient – PA3GXP nog even zijn gewonnen wisselbeker zien die hij verdient had na de vossenjacht op het Pinksterweekend.

Verder werd er gesproken over een bekabeling die aanwezig was voor de Motorola mobilofoon, waarbij de mogelijkheid bestaat om aan de achterzijde een tafel microfoon aan te sluiten en een vuistmicrofoon aan de voorzijde van de set. Er zijn nog een paar van deze connectoren beschikbaar, waar dit mee gemaakt kan worden. Deze tafelmicrofoons waren meegekomen van de HAM RADIO 2022 in Friedrichshafen, waar we een aantal van deze microfoons hadden aangeschaft.

Blijft er nog één punt over van afgelopen week. Henk – PA0JMD heeft een nieuwe 3D printer aangeschaft en heeft daar gelijk een aantal producten mee gemaakt. Onder andere een behuizing voor een mini VNA.

Daar was natuurlijk belangstelling voor van Jan – PD0HGQ en hij is nu de gelukkige nieuwe eigenaar van een mooi stukje huisvlijt van Henk.

Wederom was de tijd weer snel voorbij dus aankomende maandag 11-7-2022 is er weer een nieuwe bijeenkomst van de RCAMF Groep bij de Ridder Lastechniek in Amersfoort. Dus als u niets wilt missen …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *