Verslag Zoom meeting maandag 23 augustus 2021

De Zoom bijeenkomst van 23-08-2021 had 17 gebruikers, Wim – PA3EJE meldde met Whatsapp dat hij er niet in kon. We zijn er vanuit gegaan dat het niet goed gaat aan zijn kant.

Voor de duidelijkheid: het is simpel door onderstaande link aan te klikken. (JA, DAT KAN VEILIG)

https://us02web.zoom.us/j/87190556263?pwd=M1VZbnZaZ25aUnVEMVhNVWxUb2pFdz09

Deze LINK blijft constant hetzelfde voor de Zoom bijeenkomsten van de maandagavonden. Het is wel de bedoeling dat je, nadat je de link aangeklikt hebt, je geduldig even wacht, (dus NIET zelf het schermpje aanklikken wat je meteen te zien krijgt) zodat je geheel automatisch in de Zoom bijeenkomst van de maandagavond terecht komt.

Op een gegeven moment komt er dan de keuze om “Join with Video” aan te klikken en dat moet je dan ook doen.

Vanavond was er gewoon een praat bijeenkomst en een ieder kon zijn verhaal doen.

Adriaan – PA1LIO gaf aan dat hij zijn 137MHz ontvanger weer heeft aangezet en er weer mooie plaatjes doorkwamen.

Casper – PA1CJ had een mooie oplossing gevonden om op een simpele manier, door middel van een speciale dak doorvoer, een antenne te monteren, geheel afgewerkt met bekabeling.

Er was nog steeds een ZWART plaatje zichtbaar bij Louis – PA4HAY. Hij had al wel een nieuwe camera gekregen, maar kon geen geschikte driver vinden. Daarop werd hij gelijk door Casper op zijn wenken bediend en kreeg hij een e-mail waar de gegevens van de camera in stonden. Hopelijk heeft Louis de komende week zijn camera werkend, want het voordeel van Zoom is toch dat we elkaar kunnen zien en met elkaar kunnen praten.

Het is een heel goed alternatief voor het niet fysiek bijeen komen door de Corona maatregelen .

Gert – PA2LO was ook weer aanwezig en heeft het een en ander te koop aan geboden, wat nu ook op onze RCAMF.nl website gezet is.

Jaap – PD5ISW en zijn XYL Mieke hebben aangegeven dat ze voornemens zijn een BBQ te organiseren op hun dakterras in Baarn, wat natuurlijk een geweldig initiatief is.

We gaan inventariseren hoeveel liefhebbers er zijn, en dan kijken we zeer binnenkort verder voor een datum. Kortom wordt vervolgd.

Aanstaande maandag 30-08-2021 is er weer een Zoom bijeenkomst en is iedereen weer welkom door simpel de link aan te klikken en geduldig te wachten. Je komt dan meteen in de Zoom bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *