verslag Zoom meeting 30 augustus 2021

De Zoom  bijeenkomst van 30-08-2021 was er weer één, zoals ik het graag mag zien.

Er waren 17 gebruikers, waarvan Carl – PD0MGX op het mooie eiland Texel is en Rient – PA3GPX in Denekamp. Ook Frans – PA3ATR stuurde een berichtje uit Saint-Nazaire in Frankrijk en meldde gelijk dat hij wegblijft tot eind September.

Wat hebben die pensionado’s toch een goed leven.

Nu wat huishoudelijke zaken, zoals de verjaardag van Rob – PA0KEL die op 01-09-2021 83 jaar word. Rob was een zeer trouwe bezoeker van de maandagavonden, maar hij woont nu op Ameland. Doe ons een plezier en stuur hem een aanzichtkaart. Het adres is Rob Kelder, De Stelp, Hidde Dirks Katstraat 4, 9161 AZ Hollum.

Jaap – PD5ISW kwam nog met een vraag voor onder de aanwezigen of er nog meer liefhebbers waren voor de BBQ van aanstaande zaterdag in verband met de bestellingen.

De presentatie van Erik over de Volt.

Daarna kreeg Erik – PE1RQF het woord. Hij zorgde ook deze avond weer voor een zeer interessante verzorgde lezing over “De Volt” met de daarbij behorende PowerPoint presentatie die ook weer op de website www.rcamf.nl gezet zal gaan worden.

Dit voor degenen die alles nog eens na willen lezen of voor de mensen die er niet bij konden zijn.

Tot slot was er wederom een ZWART PLAATJE van Louis – PA4HAY, die het nog steeds niet gelukt was om videobeeld uit zijn nieuwe camera voor op de computer te krijgen. Na wat hulp van meerdere kanten, lukte het toch nog om deze lang lopende uitdaging op te lossen.

We hopen dat maandag 06-09-2021 iedereen weer te zien zal zijn bij de volgende Zoom bijeenkomst.

Dus…… iedereen weer van harte uitgenodigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *