Verslag RCAMF bijeenkomst op maandag 20-12-2021

Hierbij het verslag van de Zoom bijeenkomst van maandagavond 20-12-2021.

Na een week in Oostenrijk hoge lucht training te hebben genoten, was het fijn om weer in Amersfoort te zijn, ook om direct weer deel te nemen aan de Zoom bijeenkomst.

Er waren 17 gebruikers aanwezig, dat is eigenlijk een constant aantal mensen, die toch elke maandagavond er weer bij zijn in deze corona tijd, dit bewijst ook gelijk het bestaansrecht van de Zoom toepassing.

Tijdens de rondgang gaf Erik – PE1RQF aan dat er aan het einde van het jaar wat veranderingen komen omtrent de repeaters, die beheerd worden door de RC-AMF groep, en dat daar dus ook wat items komen te vervallen. De aanpassingen zullen in de laatste week van het jaar vermoedelijk plaats vinden.

Rob – PD5BUS en Jan – PD0HGQ hadden ook weer aan de HF antenne gewerkt en deze gemodificeerd tot een horizontale uitvoering. Dit leverde Jan een aantal mooie verbindingen op.

Simon – PA0SLW was nu weer druk bezig met de Condors daar, vanwege de nieuwe Lock down, er niet meer op de maandag gesport kan worden.

Nico – PD0RQM gaf aan bij de kringloop weer het een en ander aan voedingen gescoord te hebben, onder ander de bekende 5V – 3,5A. Deze zijn natuurlijk goed te gebruiken bij diverse toepassing met de Raspberry Pi.

Kortom het was weer een geslaagde avond.

Op maandagavond 27-12-2021, is het de laatste Zoom bijeenkomst van dit jaar. Als je er niets van wilt missen, log dan in met de op de website staande inloglink en doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *