Verslag RCAMF bijeenkomst op maandag 27-12-2021

De Zoom bijeenkomst van maandagavond, 27-12-2021, was de laatste van dit jaar.

Het jaar 2021 was, net zoals het jaar daarvoor, een heel bewogen jaar geweest. Met tot twee keer toe een lock down, met alle gevolgen van dien, heeft dat gelukkig voor de RC-AMF Groep toch een stabiele groep Zoom gebruikers opgeleverd, zoals ook afgelopen maandagavond is gebleken met weer 18 aanwezigen.

Het afgelopen jaar zijn er, zowel bij De Ridder als via het Zoom medium, een aantal lezingen geweest,  wat als een succes mag worden beschouwd, gezien de hoge kwaliteit van die lezingen.

Als het aan ons ligt (Adriaan, Jaap en Jan), gaan we gewoon op de ingeslagen weg verder, er staan ook weer een aantal lezingen in de planning voor 2022.

Casper – PA1CJ had het AT een brief gestuurd met de vraag omtrent een lokale omroep te starten. Hij kreeg gelijk een antwoord op die vraag waar een kostenplaatje uit kwam met een pak van eisen, waar je gelijk van bent genezen!!

Wim – PA3EJE is met een Nano keyer aan het werk gegaan om deze weer in gebruik te kunnen nemen. Het ontbrak hem aan de broncode en daar wordt nu naarstig naar gezocht.

Erik – PE1RQF is voornemens deze week de aanpassingen aan de repeaters te gaan doen, zodat deze het weer uitstekend gaan doen in het komende jaar 2022.

Kortom het was weer een mooie Zoom ronde en zoals eerder gezegd, tevens de laatste van het jaar 2021. De volgende Zoom ronde is in het nieuwe jaar op 03-01-2022, dus iedereen weer welkom en alvast een Hele Goede en Fijne Jaar Wisseling Toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *