Verslag RCAMF bijeenkomst 4 april 2022

Op maandagavond 4-4-2022 was er weer de wekelijkse bijeenkomst van de RC-AMF Groep. Het was weer een heel vol huis met wederom een aantal Zoom gebruikers die er dus online bij waren.

Deze avond zijn er wat plaatjes en gegevens getoond van een nog te gebeuren uitstap naar de Bodensee, waarvan de ligging van ons Gasthaus Kreuz, ten opzichte van het Messe terrein, optimaal is te noemen. De Messe Friedrichshafen ligt maar op 5 Km afstand. Je kunt er zelfs, als je wilt, naar toe lopen. Maar je weet het, voor-  en achterop onze voertuigen zit een nummerplaat met NL en dat betekend NIET LOPEN. Er is ook gekeken naar musea in de buurt, waar  we eventueel langs kunnen gaan als daar behoefte aan is. Tevens hebben we ook even bij Hotel/Restaurant Knoblauch gekeken, waarvan het plan is, óók daar een avond te eten.

Het ziet er naar uit dat er weer wat aan komt voor onze hobby: dat zijn Televic bedienposten, die vermoedelijk via VOIP te gebruiken zijn.

Er wordt, terwijl ik deze tekst maak, door Casper – PA1CJ gekeken welke toepassingen daar voor zijn. Er zit, om mee te beginnen, een zeer fraaie zwanenhals microfoon op en er zal ook wel wat documentatie voor te vinden zijn. Kortom, dit wordt vervolgd.

Een groot minpunt was dat, voor  het eerst, door de regenbuien de hartige Harry pan niet kon worden gebruikt. We moeten maar eens even kijken naar een regenparasol, die met een klem op ons mooie tafeltje gezet kan worden, zodat de vette Harry pan toch gebruikt kan worden.

Gelukkig hadden Everdien en Jacques – PD0JJG, die hadden dit waarschijnlijk voorzien, daarvoor in de plaats een lekkere zelf gebakken Arretjescake meegenomen, die gretige aftrek vond bij de mensen en die aan het einde van de avond zo goed als op was.

Voor aanstaande maandagavond 11-4-2022 staat de volgende bijeenkomst van de RC-AMF Groep op de agenda. Dan zullen we een impressie geven van een paar jaar Bodensee treffen met een fotocompilatie. Om de voorpret alvast te verhogen kunnen we ook de Televic bedienpost aanschouwen.

Dus……, kom gewoon naar de bijeenkomst van de RC-AMF Groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *