Verslag RCAMF bijeenkomst 11 april 2022

Zo, deze avond zit er weer op, de bijeenkomst van de RC-AMF Groep van maandag 11-4-2022 was wederom een trefpunt met ook een oude bekende, Gerton – PD0G, die langs kwam.

Het Zoom kanaal stond weer open, daar waren drie gebruikers aanwezig die de avond in zijn geheel mee konden volgen.

Eerst was er wat lekkers bij de koffie. Daar Pasen dicht bij is waren er chocolade eitjes en ook Casper had wat lekkers (ouderwetse schuimpjes) mee genomen.

Daarna was er een kleine foto presentatie van wat er te verwachten is op de 45ste Ham beurs in Friedrichshafen aan de Bodensee. Daar we er al heel lang komen was het natuurlijk niet zo moeilijk om wat foto’s uit de oude doos te halen om een indruk te krijgen.

De opstelling is eigenlijk als volgt: in de grootste hal staan de handelaren met de nieuwe spullen, verderop twee of drie hallen waar alle spullen van de vlooienmarkt zijn opgesteld.

Op het middenterrein verschillende tenten met horeca die het nodige lekkers voor de inwendige mens hebben. Tevens zijn er een aantal lezingen over zaken die met onze mooie hobby te maken hebben. Kortom het is niet moeilijk om je daar te vermaken en er is dus voor een ieder wat wils .

Na zo’n 45 minuten was het eerste deel van de avond snel voorbij en was er tijd om met elkaar van gedachten te wisselen en wat spullen te bekijken die verschillende mensen hadden meegenomen.

Everdien was in de andere ruimte aan het werk met haar lesboek, vraagstukken aan het bekijken en maken, waar ze met raad en daad bij werd geholpen.

De avond was, zoals altijd, ook zo weer om. Er is besproken dat we op tweede Paasdag 18-4-2022 gewoon met de RC-AMF Groep bijeenkomen voor degenen die kunnen en niets op die dag hebben.

Dus zijn de paaseieren op (wij hebben nog wel wat) kom dan gewoon naar ons toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *