Verslag RCAMF bijeenkomst 18 april 2022

Maandagavond 18-04-2022 was het wel 2de Paasdag, maar evengoed  was er toch een bijeenkomst van de RC-AMF Groep. Het was er natuurlijk weer één met een geweldige sfeer.

Er waren ook verschillende afmeldingen waaronder één van Edwin – PA1EDL.

Hij was nu ziek maar gelukkig wel weer aan de beterende hand.

Ook stond ons Zoom kanaal weer open en was Rick vanavond de enige gebruiker die niet bij de bijeenkomst kon zijn maar wel aanwezig was via de Zoom, kortom het voorziet gewoon in een behoefte.

De prijzen voor de toegang van ons uitstapje naar de Bodensee zijn bekend en we kunnen daar dan ook langzaam op inspelen om dat allemaal te gaan regelen.

Tevens kwamen er wat zaken uit de media voorbij. Ook waren er wat nieuwe ideeën zoals bijvoorbeeld het kijken naar  polo’s en/of caps met daarop het RC-AMF logo met onze roepletters zodat we als groep duidelijk herkenbaar zijn. Eerst maar eens naar de kosten kijken en wat de mogelijkheden zijn. We hopen dan aankomende week hier een antwoord op te hebben en daarna kunnen we kijken wie er in geïnteresseerd zijn om dit bij ons te bestellen.

Hebt u iets gemist?? Aanstaande maandagavond 25-04-2022 is er alweer de volgende bijeenkomst van de RC-AMF Groep bij de Ridder Lastechniek in Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *