Verslag RCAMF bijeenkomst 25 april 2022

Het was weer volle bak op de bijeenkomst van de RC-AMF Groep op maandagavond 25-4-2022, ook waren er weer twee gebruikers op het Zoom kanaal aanwezig.

Na eerst wat gedronken te hebben van de koffie/thee/chocolade en gesnoept te hebben van een paar achter gebleven paaseieren, kwamen er intussen ook een paar items voorbij.

Zo kwam Erik – PE1RQF met het idee iedereen een paar foto’s te laten maken van zijn hobbyruimte en deze dan op een maandagavond te tonen, zodat wij een idee krijgen hoe anderen onze mooie hobby beleven en met wat voor apparatuur en apparaten er gewerkt wordt. Daar kwam natuurlijk direct respons op en ik opperde dan maar meteen om aanstaande maandagavond het spits af te bijten en wat foto’s te laten zien van mijn hobby spullen.

Ook zijn er wat plaatjes getoond omtrent de logo’s voor de polo’s en caps met bijpassende teksten. Gerton – PD0G  had zo wat voorbeelden hiervan gemaakt en natuurlijk werd hierover druk gediscussieerd en van gedachten gewisseld. Hier een hele kleine greep uit verschillende voorbeelden.

Gerton werkt er nu een paar uit zodat we bij de volgende bijeenkomst er een klap met de hamer op kunnen geven zodat er besteld kan gaan worden.

Daarna zijn er wat heren met elkaar aan de slag gegaan en zijn er wat spullen, die te mooi waren om bij het grof vuil te zetten, naar nieuwe eigenaars gegaan.

De volgende bijeenkomst van de RC-AMF Groep staat voor maandagavond 2-5-2022 op de agenda. Kortom, is uw interesse gewekt, kom dan gewoon bij ons kijken bij de Ridder Lastechniek in Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *