Verslag RCAMF bijeenkomst 21 maart 2022

Afgelopen maandagavond 21-03-2022 was er weer een bijeenkomst van de RC-AMF Groep bij De Ridder Lastechniek. Er waren een aantal afmeldingen, één met Corona, iemand die moest werken en een vakantieganger die geblesseerd weer in Amersfoort was thuis gekomen.

Voor een deel van deze mensen was er de Zoom verbinding, wat weer een fantastische oplossing was, waardoor ze het één en ander goed konden volgen van wat er op de bijeenkomst besproken werd. Voor de rest was de ruimte zeer goed gevuld en kwamen er weer een hoop zaken aan de orde.

Martin – PD0GAN heeft zijn HF antenne van Rob – PD5BUS mooi kunnen opbouwen op een mastdeel. Het geheel is nu bijna gebruiksklaar, nog een paar beugels aan de schutting en dan kan deze mooie antenne installatie zo snel mogelijk om hoog zodat er met deze antenne verre verbindingen gemaakt kunnen worden.

Martin, we zijn wel erg benieuwd hoe het één en ander gaat werken, maar dat vernemen we nog wel van je.

Nu de de Ronde van Amersfoort er niet meer is stel ik aan iedereen voor om wat vaker op onze website www.rcamf.nl te kijken, want we zijn voornemens daar de aankondigingen op te plaatsen wat er eventueel de aankomende week of weken gaat gebeuren.

We gaan proberen om elke 2 weken op maandagavond een lezing te laten plaats vinden. Komende maandagavond 28-03-2022 maak ik daar dus een begin mee. De lezing begint, LET OP, om 19:30 uur en zal  ongeveer 60 minuten duren, kom dus op tijd zodat iedereen een plaatsje heeft voor aanvang van de lezing.

Deze lezing gaat over Klant Specifieke Oplossingen, daarbij zal na afloop het één en ander aanwezig zijn wat je normaliter nooit te zien krijgt. Hierbij alvast een plaatje van de producten en let op, het heeft toch veel te maken met onze hobby en veiligheid.

Dus wil je niets missen van deze interessante lezing bij de Ridder Lastechniek, dan moet je beslist vóór die tijd aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *