Verslag RCAMF bijeenkomst 14 maart 2022

Het was op maandagavond 14-03-2022 weer een vol huis bij de RC-AMF Groep. Natuurlijk was er weer veel, waarover van gedachten kon worden gewisseld.

Afgelopen zondagavond 13-03-2022 had Evert – PA3AYQ aangegeven dat dit zijn laatste uitzending zou zijn van De Ronde van Amersfoort, de zomer komt er aan en hij vond het nu tijd om er, na precies twee jaar, mee te stoppen. Het was natuurlijk een hele opgave om toch maar, iedere zondagavond weer, 60 minuten informatie door te geven, zeker als er maar weinig info kwam van de vereniging waar de roepletters van werden gebruikt. Maar goed, dat is nu gestopt en Evert, BEDANKT voor de prettige samenwerking en er komt vast weer een ander project op je weg.

Dan nu het uitstapje in juni 2022 naar Friedrichshafen aan de Bodensee in Zuid-Duitsland. Er hebben zich 11 mensen aangemeld en hier zal het dan ook bij blijven. Jan – PA3JDB heeft intussen al een bus geregeld tegen een mooie prijs zodat het vervoer is geregeld. Óók de slaapplaatsen zijn er, dus daar hoeven we ons geen zorgen meer over te maken. Een ieder die mee gaat, zit te wachten op de vertrekdatum 23 juni 2022. Na 2 jaar Coronatijd, en dus (al twee keer) niet naar Bodensee om de radiobeurs te kunnen bezoeken, willen we nu graag weer op pad.

Henk – PA0JMD was er ook weer. Hij heeft redelijk wat respons gehad op de lezing van vorige week over het maken van printen. Hij had ook nu weer verschillende dingen bij zich, om te laten zien hoe het één en ander er uit kan zien.

Erik – PE1RQF kwam met een voorstel om een lezing te geven, dit omtrent het APOLLO project “USB”  (Unified S-Band System) van de NASA en daar is zeker een positief antwoord op gegeven. Erik gaat zijn lezing nu dus voorbereiden en binnen afzienbare tijd zal er een datum bekend worden gemaakt wanneer de lezing plaats zal vinden.

Nu we het toch over de lezingen hebben: ook ík ga een lezing geven over klant specifieke producten die er gemaakt zijn voor de overheid en die hun diensten dubbel en dwars hebben bewezen. Ook hiervoor geld dat we daar een planning voor maken om dit tijdig aan te kondigen, zodat iedereen het in zijn agenda kan zetten en erbij kan zijn.

Het is weer mooi geweest, komende maandagavond, op 21-03-2022, zal er weer een bijeenkomst van de RC-AMF Groep zijn bij De Ridder Lastechniek in Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *