Verslag RCAMF bijeenkomst 1 augustus 2022

Terwijl het toch vakantietijd is, was er afgelopen maandagavond 1-8-2022 bij de RCAMF Groep weer een bijeenkomst met activiteiten en een gezellig samenzijn.

Edwin – PA1EDL en Ron – PA3DAM waren er deze avond niet. Zij waren beiden vandaag een jaartje ouder geworden en hun aanwezigheid was dus ergens anders gewenst.  Heren van harte gefeliciteerd.

Het Weller soldeerboutproject loopt, óók vandaag, gewoon door. Henk – PD5HKT had aangegeven te twijfelen wat zijn capaciteiten zijn betreffende het solderen van SMD componenten.

Dit is door Rient – PA3GXP meteen opgepakt en Henk kon gelijk aan de bak onder het toeziend oog van Rient. Henk heeft nu dus het begin onder de knie en gaat vol vertrouwen er nu zelf mee door. Ook van een aantal medebouwers werd een aantal SMD componenten op de goede plek geplaatst en vast gesoldeerd.

De Zoomverbinding stond ook weer open en Rick – NL14012 uit Wezep en Adriaan – PA1LIO uit het Zuid-Duitse vertoonden zich op het scherm.

Er was wederom door een aantal mensen, na het opruimen van hun shack, het één en ander aan amateurspullen mee genomen die dus weer snel van eigenaar wisselden.

Voor we het wisten was het 22:00 uur en was deze avond snel voorbij.

Wilt U nu ook een keer langs komen, kom naar De Ridder Lastechniek in Amersfoort, want op maandagavond 8-8-2022 is er gewoon weer een bijeenkomst van de RCAMF Groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *