RC AMF bijeenkomst op maandag 9 oktober 2023

De bijeenkomst van de RCAMF groep op 9-10-2023 was er weer één als vanouds. De spullen stonden op tijd klaar en om 19:00 uur waren de eersten al binnen. Daar de temperatuur nog steeds hoog was kon de roldeur lekker open blijven.

Om 19:30 uur gingen we weer van start met wat mededelingen. Er was één die meldde, dat hij op vakantie was. Everdien – PD2EVE en Jacques – PD0JJG waren door de griep geveld en bleven dus thuis. Beterschap gewenst en we hopen dat jullie aanstaande maandag er gewoon weer bij zijn. Ook MS Teams stond open waar natuurlijk Rick – NL14012 en uit het Zuid-Duitse, Adriaan – PA1LIO zich in meldden om er ook bij te kunnen zijn. Adriaan gaf meteen aan dat hij volgende week maandag er ook gewoon weer bij is.

Hierna kwam Henk – PA0JMD met een aanvulling, nog van zijn lezing van afgelopen maandag, dit ging over de Aardweerstand verticale antenne. Jaap – PD5ISW zal dit ook plaatsen boven de PowerPoint presentatie van vorige week.

Daarna kwam Gerton – PD0G nog met een bericht dat hij een App Groep had aangemaakt om het gebruik van de Amersfoortse Repeaters te promoten èn om elkaar te informeren èn over het reilen en zeilen daarvan.

Na dit alles splitsten een aantal mensen zich weer op, om de tweede les te volgen voor het verder bekwamen van het CW gebeuren waarin Edwin – PA1EDL samen met Ron – PA3DAM het voortouw hebben genomen. Beneden konden we weer mooi in onderling QSO van gedachten wisselen wat we verder willen gaan oppakken.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 16-10-2023 een goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

73’s de Jan – PD0AUQ

P.S. Aanstaande maandag 16-10-2023 zal Roel – PB0ACU een lezing geven over wat erbij komt kijken voor het plaatsen van antennes op een appartementencomplex met onder andere het verkrijgen van de toestemming van de Vereniging van Eigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *