RC AMF bijeenkomst op maandag 7 november 2022

Op de avond van de bijeenkomst van de RCAMF Groep van 7-11-2022 was het weer een dolle boel. Alle stoelen, en nog twee hoge krukken extra, waren bezet. Ook  was er wat te vieren.

Everdien, kortweg Eef,  ging op dinsdag 1-11-2022 naar de Expo hal in Houten, ons wel bekend van de radio examens. In de middag meldde Eef ons, via de RCAMF app, dat ze maar 1 fout had op het Novice examen. De RCAMF app ontplofte bijna vanwege de felicitaties voor Eef met het behalen van haar Novice machtiging. Dit is natuurlijk een dikke FELICITATIE waard.

          

En zo kwam het dus dat Eef op deze maandagavond met wat lekkers kwam voor bij de koffie, waar we met z’n allen lekker van konden smullen.

         

Rond 19:30 uur gingen we van start, met daarbij ook de Zoom. Rick – NL14012 uit Wezep, Adriaan – PA1LIO uit het Zuid-Duitse en ook Jan – PA3JDB uit Soesterberg konden dus op deze manier mee genieten.  Behalve de taart natuurlijk, hi.

Na enig beraad hebben we, als RCAMF Groep, besloten, dat onze nieuwe Radio Amateurs (ook nog voor Henk met zijn intussen nieuwe call PD5HKT) beloont moesten worden met een Condor 16, zodat we ze binnenkort op de band mogen beluisteren.

Daarna kwam de mededeling van Edwin – PA1EDL, waar we allemaal blij mee waren. Er kon afgerekend worden voor de soldeerstiften van het Weller soldeerboutproject. Binnenkort zullen dus  de soldeerstiften afgeleverd worden en kunnen we het project op korte termijn afsluiten. We kunnen terug zien op hele leuke periode.

Hierna werd Casper – PA1CJ de gelegenheid geboden om met wat foto’s zijn Radiohobbyruimte te tonen en de nodige uitleg te geven over de aanwezige spullen. Dat was niet te weinig, je kunt wel zeggen dat het hem aan niets ontbreekt.

Later op de avond kwamen we er achter, dat de Boef, op deze dag een JAAR ouder was geworden. Dus CASPER, dan maar langs deze weg, alsnog van Harte Gefeliciteerd, we wachten dus nog even op de koek!!

Zoals gewoonlijk kwam er weer een gezellig onderonsje op gang en werd er door de diverse mensen van gedachten gewisseld over onze Mooie Radio Hobby, waardoor het al snel 22:00 uur werd en het tijd was om naar huis te gaan.

Wilt u het eens van dichtbij mee maken dan is er op 14-11-2022 wederom de gelegenheid om langs te komen bij de RCAMF Groep. Dat is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20a in Amersfoort!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *