RC AMF bijeenkomst op maandag 6 november 2023

Het was weer een fijne avond op de bijeenkomst van de RCAMF Groep van 6-11-2023. ’s Morgens en ‘s middags hadden Jaap – PD5ISW en ik een beetje opgeruimd wat betreft de lege emballage om die terug te brengen naar de winkels voor het statiegeld. Omdat we toch naar de winkels gingen werden daardoor de voorraden ook weer aangevuld. Dat moet toch regelmatig gebeuren, want anders moeten we nee verkopen op de maandagavond.

We hadden meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Windows update te doen en om het één en ander voor de avond klaar te zetten, zoals het verrijdbare scherm, de rijdbare tafels en de karren met stoelen die weer op de bekende plaatsen werden gezet.

Op ons WhatsApp kanaal waren van een aantal mensen meldingen voorbij gekomen, dat ze niet fit, en/of nog niet fit waren, of om een andere reden, waardoor ze er niet bij konden zijn. Dank voor het doorgeven hiervan.

De ruimte was mooi op tijd open en rond 19:30 uur waren we zo ongeveer wel compleet en konden we van start gaan met wat mededelingen, zoals dat de laatste bijeenkomst van de RCAMF Groep dit jaar op 18-12-2023 zou zijn, daar de 2 volgende maandagen, in verband met de feestdagen, zouden uitvallen.

Meteen ook aangegeven dat de eerste bijeenkomst van de RCAMF Groep in 2024 op 8 januari zal zijn. Kortom, zet de 18e december 2023 en de 8e januari 2024 in de agenda, want we gaan er weer wat moois van maken. We kunnen terugkijken op een Fantastisch Jaar 2023 met legio hoogtepunten. Hier blijkt dus uit dat we hebben besloten 2023 Feestelijk af te sluiten, maar ook om 2024 op een andere Feestelijke manier weer te beginnen.

Hierna gingen de CW-cursisten naar boven en kon de rest van de aanwezigen verder in onderling QSO. Jan – PD0HGQ en Rob – PD5BUS gingen weer verder met de Multi band HF antenne waarvan de bouw steeds meer gestalte krijgt.

                   

Een groot deel van de bestelde spullen is al binnen en aankomende week kunnen de bouwers weer verder met het knutselen, maar nu aan de spoelen, zodat, zoals het er nu naar uitziet, er een mooi eindresultaat aan gaat komen.

Ook is er nog van gedachten gewisseld over aankomend jaar om een paar uitstapjes te gaan maken. Maar daarover later meer.

Het was al snel bijna 22:00 uur en zo werd er op tijd weer ingepakt opdat we mooi, ongeveer 22:15 uur, weer huiswaarts konden keren.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 13-11-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

73’s de Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *