RC AMF bijeenkomst op maandag 3 juli 2023

De bijeenkomst van de RCAMF groep op maandagavond 3-7-2023 bij Groeneveld werd weer druk bezocht. En dat in vakantietijd. De eersten zijn net teruggekomen of de anderen gaan al weer.

MS Teams stond ook weer open waar Adriaan – PA1LIO uit Zuid-Duitsland en Carl – PD0MGX aanwezig waren. Wat is het toch een mooi medium om elkaar zo te kunnen zien en spreken. Omstreeks 19:30 uur zat iedereen zowaar al op zijn plaats en kon ik met de mededelingen beginnen.

Jaap – PD5ISW had de afgelopen week, aan beide ogen tegelijk, een staaroperatie ondergaan zodat hij nu even niet mag bukken of tillen. Dus Jaap, niet doen! Wat ik wel begrijp, dat de wereld er een stuk helderder op is geworden, en daar gaat het tenslotte om.

Louis – PA4HAY was ook weer een jaartje ouder geworden en had voor de groep een flink aantal stroopwafels mee genomen. Deze versnapering paste natuurlijk weer goed bij de koffie, thee of chocolade.

Deze avond hebben we ons uitstapje naar de Ham Radio 2023  in Friedrichshafen nog maar eens uitgebreid de revue laten passeren met een foto presentatie. Rick – NL14012 had hem snel in elkaar gezet daar ik, wederom, er niet aan toe was gekomen wegens zeer drukke werkzaamheden.

We konden nu alles wat beter laten zien en het één en ander verduidelijken, zodat iedereen erover kan nadenken of ze aankomend jaar ook naar de Ham Radio 2024 willen. Als je bedenkt dat er ongeveer  11.100 bezoekers zijn geweest, weet ik geen andere beurs die zoveel bezoekers trekt die met onze radiohobby te maken heeft.

We hopen dat, na deze coronatijd, het aankomende jaar alle grote leveranciers ook weer de weg naar de Ham Radio 2024 weten te vinden. Aan het aantal bezoekers ligt het zeker niet. Je wilt toch zeker eerst kijken en als het kan voelen aan de apparaten, voordat je iets nieuws gaat kopen. Want op de beurs heb je daar de goede gelegenheid voor.

Dus iedereen nu even in de agenda kijken, want de volgende Ham Radio vind plaats van 28 t/m 30 juni 2024.

Dat is natuurlijk weer in Friedrichshafen aan de Bodensee in Zuid-Duitsland, dus kijk goed welke afspraken je gaat maken!!

Verder gaan we kijken hoe verder met het Smoelenboek. We moeten daar een ei over leggen, zodat we niet met de AVG wetgeving in de problemen komen.

Na de mededelingen konden de mensen weer met elkaar in conclaaf en kon men wat te drinken nemen. Ook de vette Harry-pan stond weer aan voor de nodige versnaperingen. Het werd ook tijd om te kijken wat voor moois door Wim – PA3EJE op tafel was gelegd, hetgeen dan ook weer snel van eigenaar wisselde.

Het was zo weer  22:15 uur en werd het dus tijd om alles op te ruimen.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 10-7-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

Mvg. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *