RC AMF bijeenkomst op maandag 10 juli 2023

De bijeenkomst van de RCAMF groep op 10-7-2023 verliep weer volgens het alom bekende recept. De hal was al  vroeg open en meteen kwamen de eerste bezoekers al binnen lopen zodat deze ruimte later wederom goed gevuld was. Natuurlijk stond MS Teams weer bij waar Rick – NL14012 uit Wezep zich meldde.

Er kon mooi rond 19:30 uur gestart worden met een aantal zaken die de afgelopen week voorbij waren gekomen. Natuurlijk kwam ook onze BBQ voorbij die we voornemens zijn in september te organiseren. Rick maakte gelijk een poll aan in onze WhatsApp groep waar we konden aangegeven welke datum ons het allerbeste uit zou komen. Om zo op deze manier tijd daarvoor vrij te maken kunnen we ook de agenda alvast in vullen. En…. net zoals de vorige keren zijn ook de partners weer hartelijk welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd er zal zijn.

Reinier – PA3AAA had in alle stilte ook nog iets moois en nostalgisch meegenomen wat betrekking heeft op onze radio hobby. Het was een Instructograph Morse Code Training Machine compleet met een papierrol waarmee rond 1940 CW-les werd gegeven.

         

         

Ook heb ik vandaag gelijk even op YouTube gekeken. Er staat namelijk een mooi filmpje op YouTube met de tekst:  Instructograph Morse Code Trainer Demo – 1947. Bedankt Reinier om dit met ons te delen.

Wim – PA3EJE had van een SK radioamateur een aantal spullen meegenomen, een deel daarvan wisselde natuurlijk van eigenaar.

Daar de buitentemperatuur weer hoog was en een deel van de bezoekers de stoelen naar buiten hadden verplaatst, konden we gezellig in de buitenlucht met elkaar van gedachten wisselen.

Ja, en u raadt het al, het was inderdaad zo weer 22:30 uur en moesten we een eind aan deze avond maken.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 17-7-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

M.v.g. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *