RC AMF bijeenkomst op maandag 17 juli 2023

De bijeenkomst van de RCAMF groep op maandag 17-7-2023 was een mooie avond, terwijl het toch vol in de vakantietijd is. Er waren een paar afmeldingen, maar bij elkaar was het weer een mooi gezelschap.

De afgelopen week was om gevlogen. Dat bracht dus mee dat ik maar weinig tijd voor de radiohobby heb gehad. Zoals het er nu naar uit ziet zal het de aankomende week niet veel beter worden.

Maar goed, de deur was  om 18:45 uur al open en Simon – PA0SLW was de  eerste die binnen kwam. Hij had het één en ander mee genomen, waarbij hij wat hulp nodig had. Daarna liep het zeer snel vol.

MS teams stond ook weer bij waar Rick – NL14012 van de partij was.  Hij kon vanuit Wezep dus mooi meekijken en luisteren en zo konden we om 19:30 uur van start gaan.

Veel mededelingen waren er deze keer niet, maar we hebben wel van gedachten kunnen wisselen om tot een datum te komen voor ons BBQ gebeuren. Dat is geworden vrijdag 15-9-2023, dus maak jullie agenda vrij, want we gaan er weer wat moois van maken.

Wij, Jaap – PD5ISW en ik, hebben gelijk met Jan – PD3JSP een afspraak gemaakt, zodat we het één en ander kunnen gaan voorbereiden voor de BBQ. Vrijdag de 15e september was ook al in de WhatsApp poll van Rick als beste datum naar voren gekomen en deze datum is het dan ook geworden.

Daarna heb ik aangegeven dat ik voor mijn werkzaamheden een paar dagen naar Wenen in Oostenrijk moet. Dat houd in dat Edwin – PA1EDL mij aanstaande maandag zal gaan vervangen.

Ik zal proberen om vanuit Wenen, met behulp van MS Teams, deze avond toch even mee te kijken. Maar qua tijd weet ik nog niet hoe dat eruit zal komen te zien.

Daar Simon zijn geheugen, zoals hijzelf aangaf, het af en toe laat afweten, had hij dus zijn Thin Client mee genomen, zodat Rob – PD5BUS deze computer weer op het goede spoor kon zetten. Gelukkig werd alles inderdaad tot grote tevredenheid opgelost, wat toch weer een punt was waar we met veel plezier en voldoening op terug kunnen kijken.

De anderen waren lekker met elkaar aan het discussiëren over verschillende radio onderwerpen.

Het was zo weer 22:00 uur en tijd om naar huis te gaan. Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 24-7-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is om 19:00 uur open en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

M.v.g. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *