RC AMF bijeenkomst op maandag 24 juli 2023

Het was op maandag 24-7-2023 weer een druk bezochte avond van de RCAMF Groep. Edwin – PA1EDL was samen met mij al vroeg aanwezig om alles klaar te zetten en aan te sluiten op het grote scherm. Edwin nam vanavond, wat betreft de laptop, het grote scherm en MS Teams de honneurs waar van Jan – PD0AUQ.

Jan was voor werkzaamheden zondagmorgen vroeg vertrokken naar Wenen in Oostenrijk, om daar dan maandag bij de klant de klus te klaren. Deze klus moest die dag beslist klaar zijn omdat de klant het dinsdagmorgen meteen zou moeten gebruiken. Hier enige foto’s van de aankomst zondagavond in Wenen en van maandagavond na de klus.

                   

         

Zoals jullie zien werd de inwendige mens niet vergeten.

         

Er waren zoals al gezegd deze avond weer veel mensen aanwezig, maar we konden toch om 19:30 uur beginnen met een paar mededelingen.

Dit gaat over Adriaan – PA1LIO. Twee weken na Friedrichshafen kregen we van hem bericht vanuit Duitsland dat hij enorme last had van zijn rechterbeen. Na onderzoek in het  ziekenhuis in Duitsland kon hij meteen blijven, want er zat een zenuw bekneld tussen zijn versleten wervels. Hij heeft eerst veel pijnstilling gekregen. Drie dagen later is Adriaan geopereerd en heeft de specialist zijn onderrug gestabiliseerd met titanium schroeven en plaatjes en zal hij nu enige tijd moeten revalideren.

Zoals jullie net gelezen hebben was Jan op weg naar Oostenrijk, samen met Marc. Daar ze toch door Duitsland reden was het idee geboren om bij Adriaan in het ziekenhuis op bezoek te gaan (was wel 200 km om). Toen de heren daar dus zijn kamer in kwamen lopen was Adriaan blij verrast om ze te zien.

                   

         

Zo zie je maar weer. RCAMF komt naar u toe deze zomer.

Het volgende ging over de BBQ. Ik had een lijst met namen gemaakt en die in de map gedaan waar aangegeven kon worden of men meedoet met de BBQ, wel of niet met partner. Ik zag aan het eind van de avond dat er al 32 mensen ingeschreven hadden. Dit word dus, net zoals vorig jaar, weer een super gezellige BBQ!

Hierna was iedereen weer vrij om te doen, waar men voor de mededelingen al mee bezig was.

Simon – PA0SLW had een oude computer met een probleem meegenomen. Van hem de vraag om van ons weer wat hulp te krijgen.

Het was voor mij, zo te zien, voor iedereen weer een heel gezellige avond. Het was dan ook  zo weer 22:00 uur en tijd om naar huis te gaan.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 31-7-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is om 19:00 uur open en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

Nog even een nagekomen bericht wat niet op deze avond is vermeld. Dat is, dat Reinier – PA3AAA op komende maandagavond 31-7-2023, een lezing zal geven over de zendamateur in Amerika. Het belooft een mooie en leuke lezing te worden.

M.v.g. Jaap – PD5ISW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *