RC AMF bijeenkomst op 29 augustus 2022

Zo, maandagavond 29-8-2022 was de eerste bijeenkomst van de RCAMF Groep op de nieuwe locatie bij de firma Groeneveld. Het bleek een nog groter succes te zijn dan we hadden verwacht.

Het was voor een paar mensen eerst nog wel even zoeken maar na 19:15 uur stroomde het snel helemaal vol. Na uitbreiding van het aantal stoelen werd het nog meer een drukte van jewelste.

Nadat een ieder uitleg had gekregen hoe de koffieautomaat werkte en daarna een zitplaats had gevonden, konden we het één en ander uitleggen over het nieuwe onderkomen bij de firma Groeneveld. Zie onderstaande impressie met dank aan Gerton – PD0G.

   

   

Het is een bedrijf wat van origine aluminium boten bouwde en ook nu nog steeds de mooiste dingen van aluminium weet te maken.

Ook voor de Zoom verbinding, Rick – NL14012 was daar aanwezig, werd weer gezorgd. Er staat nu een grote monitor op een verplaatsbaar onderstel met daarop een camera en een audio aansluiting, zodat er, ook bij een lezing, niemand iets hoeft te missen.

Na wat uitleg, wat hier nu de mogelijkheden en de plannen voor de toekomst kunnen zijn, kon er uitgebreid worden rond gekeken, ook kwam de soldeerbout van Rient – PA3GXP meteen weer tot zijn recht.

Buiten waren een paar statafels opgesteld door Jan – PD3JSP. Daar werd dan ook gelijk gebruik van gemaakt. Zo konden daar de schaaltjes met een lekkere snack, bitterballen dus, op worden gezet.

Deze avond was weer, zoals altijd eigenlijk, weer snel voorbij en hebben we deze gezelligheid om 22:15 uur afgesloten.

Maandag 05-9-2022 staat er weer een bijeenkomst van de RCAMF Groep in de agenda en wilt u niets missen kom dan gewoon langs op de Vanadiumweg 20A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *