Verslag RCAMF bijeenkomst 22 augustus 2022

Zo, dat was het dan op maandag 22-8-2022. Het was de laatst bijeenkomst van de RCAMF Groep bij De Ridder Lastechniek in Amersfoort, waar we vanaf 18-11-2019 te gast waren en we op een mooi resultaat kunnen terug kijken.

De bijna afgelopen 3 jaar zijn eigenlijk voorbij gevlogen en hebben we het aantal bezoekers gestaag zien stijgen, die zich bij ons op hun plaats voelden.

Er zijn daar een aantal lezingen en mooie projecten geweest. Ook de coronatijd hebben we heel goed doorstaan. In die tijd was en is Zoom daarin een mooie oplossing, zodat we contact hielden en nog steeds houden met de gelijk gestemden van onze mooie hobby.

Er kwamen steeds meer bezoekers die er voor zorgden dat we het maximale aantal mensen gingen bereiken waardoor de ruimte te klein zou worden. We gingen dus langzamerhand op zoek naar een andere geschikte ruimte.

Het knutselen en bouwen trok ook steeds meer mensen en daarvoor was het eigenlijk geen geschikte ruimte. Kortom we zijn een nieuwe uitdaging aangegaan.

Dit heeft tot gevolg dat we gaan verhuizen naar Groeneveld, die is gevestigd op de Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Bij Groeneveld is een grote ruimte met een werkplaats, waar we dus nu echt kunnen knutselen en bouwen in de breedste zin van het woord.

Het ontbreekt ons eigenlijk aan niets meer en daardoor kunnen we, natuurlijk in overleg, bijna alles aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden geregeld en zeker op het gebied van aluminium zijn er weinig beperkingen.

Wat parkeren betreft, gezien voor de ingang bij het hek, is rechts een grote parkeerruimte.

   

Dus op maandagavond 29-8-2022 is de volgende RCAMF Groep bijeenkomst voor het eerst op de nieuwe locatie. Dus LET OP: nu bij Groeneveld op de Vanadiumweg 20A in Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *