RC AMF bijeenkomst op maandag 21 augustus 2023

De bijeenkomst van de RCAMF Groep van 21-8-2023 begon weer vroeg daar we nog wat dingen moesten regelen. Daar het maandag weer een zeer warme dag was geweest hadden we buiten twee kabelhaspels klaar gezet. Wanneer je deze op hun kant hebt gezet heb je gelijk een paar mooie tafels. Een aantal stoelen er omheen en ziedaar, gelijk ontstond er een klein terras  waar we later op de avond mooi gebruik van konden maken.

Daar het voor mij de afgelopen week wat rustiger was kon ik eindelijk weer wat moois maken. De oude monitor vertoonde wat ouderdom gebreken. Zo ontstond er een mogelijkheid om het één en ander te upgraden. Er was een nieuw, in hoogte verstelbaar, onderstel en een 75” monitor beschikbaar gekomen. Deze week had ik dus óók de gelegenheid om de monitor op het nieuwe onderstel te plaatsen.

         

De camera voor MS Teams kon weer bovenop het nieuwe scherm gemonteerd worden. Tevens is er ook een mooie kleine PC achter op de monitor gemonteerd die met het Wifi verbonden is.

Deze PC krijgt zijn eigen E-mailadres. Wanneer je bepaalde gegevens naar dit emailadres verstuurd kun je dit bijvoorbeeld gebruiken voor een lezing om op het scherm te laten zien. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid aanwezig om een USB-stick of een HDMI aansluiting te gebruiken om het één en ander zichtbaar te maken. Voor de verschillende aansluitingen zijn er de nodige verloop mogelijkheden. Rick NL – 14012, die vanavond weer een keer aanwezig kon zijn, heeft gelijk wat zaken  op de PC geïnstalleerd, zodat we daar in de toekomst goed gebruik van kunnen maken.

Om 19:30 uur konden we weer van start gaan met een aantal mededelingen. De afgelopen weken waren er telkens weer een hoop spullen op de tafel gelegd die een nieuw baasje zochten. Dit gaat zo goed dat we dat er maar in houden.

         

Jaap – PD5ISW wordt daar heel vrolijk van. Het blijkt dat de bezoekers daar dus wat neer willen leggen en kunnen aangeven wat het op moet brengen voor de kas. Wil je veel spullen meenemen, laat het ons dan even weten, zodat we er rekening mee kunnen houden. Het moet bij ons natuurlijk geen kleine afdeling van de ROVA worden. Dus aan het einde van de avond moet alles weer weg zijn of er moet overleg zijn geweest en een afspraak daarover gemaakt zijn.

Na de mededelingen was het nog lang gezellig op deze maandagvond en werd er nog uitgebreid gebruik gemaakt van ons terras. Helaas was het zo weer 22:15 uur en was het inpakken geblazen.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 28-8-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

 

M.v.g. Jan- PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *