RC AMF bijeenkomst op maandag 14 augustus 2023

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op 14-8-2023 was er één met het bekende concept. Jaap – PD5ISW en ik waren om 18:30 uur weer aanwezig om nog snel het één en ander klaar te zetten. 19:00 uur waren de eerste bezoekers er al en liep het snel vol. Ook MS Teams stond aan, waar Rick – NL14012 zich aankondigde. We konden mooi om 19:30 uur van start gaan met wat mededelingen.

Adriaan – PA1LIO was weer in Nederland en dus hebben Jaap en ik gelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om met een bos bloemen van ons allen op ziekenbezoek te gaan om te kijken hoe het Adriaan op dit moment vergaat. Het gaat berg opwaarts, maar hij is nog niet boven op de berg aangekomen. Het zal zeker nog wel enige tijd duren voordat hij weer volledig hersteld is. We hopen, dat wat de BBQ betreft, hij er op 15-9-2023 bij kan zijn.

Ondertussen, na ons bezoek, was er van Adriaan  een berichtje binnen gekomen:

Attentie:

Mede namens Hannelore, wil ik alle medeclubleden bedanken voor de bloemen bij thuiskomst vanuit het ziekenhuis.

Gr. Hannelore       Adriaan

Erik – PE1RQF had ook weer wat zitten “prutsen” zoals hij dat altijd zegt. Dan bedoelt hij daarmee dat er weer wat moois gemaakt is. Deze keer was het een antennesplitter met één antenne ingang en 4 uitgangen. Die 4 uitgangen hebben de ontvangstmogelijkheden tussen de 1MHz tot 1750MHz zonder noembare verliezen.

                   

Dit geeft dan ook de mogelijkheid om meerder ontvangers aan te sluiten, en dat is iets waar ik ook goed gebruik van kan maken op een opstelpunt in Utrecht, maar uiteraard ook thuis. Kortom, een mooi knutselproject waarbij hij ook zelf de print heeft ontworpen, tevens nieuwe trafo’s heeft gewikkeld in een mini uitvoering en dat alles in zijn geheel heeft afgewerkt door het in een mooi metalen kastje te plaatsen.

De aanmeldingen voor de BBQ op vrijdag 15-9-2023 lopen goed door. Zoals het er nu naar uitziet is de opkomst zeker een 30% hoger dan het afgelopen jaar. Dus wil je er ook bij zijn, laat het dan tijdig aan Jaap weten, zodat we onze zaken goed kunnen regelen.

Na de mededelingen kon iedereen weer zijn gang gaan. En ook nu lagen er weer heel wat spullen op tafel die een nieuwe baasje zochten. Ik kan u meedelen dat ook de 2 UPS systemen, waarover ik vorige week berichtte, gelijk waren gevonden. Ook de andere spullen wisselden snel van eigenaar, met als gevolg dat er weer een hoop blije gezichten waren, die met het één of ander naar huis gingen.

Rond 22:00 uur was het mooi geweest. Inpakken dus en naar huis. Wilt u nu ook, wanneer u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 21-8-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

M.v.g. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *