RC AMF bijeenkomst op maandag 19 juni 2023

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op maandag 19-6-2023 was weer druk bezocht terwijl het toch echt vakantietijd is, gelukkig was het nu met de temperatuur beter gesteld en was het geen 30 graden meer.

Jaap – PD5ISW en ik waren er al vroeg en zo konden we nog even met elkaar van gedachten wisselen. Echter vrij snel kwamen de eersten al binnen.

Ook MS Teams stond open en ziedaar Rick – NL14012 was er weer bij vanuit Wezep en niet vanuit Denemarken zoals de laatste weken, ook Adriaan – PA1LIO uit Zuid-Duitsland was weer van de partij.

De bezoekers namen een stoel van de stapel en zo konden we mooi om 19:30 uur beginnen met wat mededelingen. Deze mededelingen hadden eigenlijk allemaal te maken met het reisje naar de Ham Radio in Friedrichshafen aan de Bodensee in Zuid-Duitsland.

Deze beurs gaan we met een groot aantal bezoekers van de RCAMF Groep bezoeken en daar we op 22-6-2023 vertrekken is dat dus al snel. De Ham Radio is de grootse beurs in de westerse wereld en op de aankondiging daarvan zou het weer, zoals vanouds, wat moois moeten worden.

Er zijn een aantal mensen die al een verlanglijstje gemaakt hebben. Dat is slim want er is een hoop te zien. Een groot aantal leveranciers laten daar hun nieuwste modellen zien en meestal staat dat daar dan ook opgesteld, zodat je aan de knoppen kunt draaien en kijken wat je er allemaal mee kunt doen.

Tijdens de rondvraag kwam er een vraag langs of we misschien wat aan vossenjagen kunnen  gaan doen. Daar werd positief op geantwoord, maar dat zal dan na de vakantietijd worden. Je weet het nooit maar misschien is er daardoor automatisch weer een project tot stand gekomen.

Wim – PA3EJE  had een aantal SDR ontvangers meegenomen en deze wisselden dan ook rap van eigenaar. Het is mooi om te zien dat er dus duidelijk veel mensen zijn die graag wat spelen met deze nieuwe compacte ontvangers.

Jaap – PD5ISW had ook nog een laatste bestelling van de RCAMF kleding opgehaald en dit werd gelijk aan de desbetreffende mensen meegegeven. We gaan als RCAMF Groep daar nog opvallen op de Ham Radio.

Na de mededelingen was het mooi geweest en heb ik een stoel gepakt en ben ik lekker buiten gaan zitten. Dit werd al snel gevolgd door anderen en zo werden er nog een flink aantal gesprekken gevoerd. Ook met de boeken voor het examen in Nijkerk werden verschillende vraagstukken nog eens goed doorgenomen.

         

         

Na wat te drinken en knabbelen buiten, het was het lang licht, was het zo weer 22:15 uur en dus tijd om in te pakken.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen dan is het daar a.s. maandag 26-6-2023 de goede gelegenheid voor.

We zullen dan ook gelijk uit de eerste hand wat vertellen over ons bezoek aan de Ham Radio. Het is  misschien meteen iets om over na te denken, want dan is namelijk ook de nieuwe datum bekend van de Ham Radio in 2024. Dit vanwege het plannen van je vakantie.

Je kunt ons bezoeken bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

Mvg. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *