RC AMF bijeenkomst op maandag 12 juni 2023

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op maandagavond 12-6-2023 was er één met een fijne bijkomstigheid, het was namelijk meer dan 30 graden en vanwege de warmte was er dus besloten om daar een passende maatregel voor te treffen.

We waren met de voorbereidingen al vroeg klaar en open, dus voor 19:00 uur waren de eerste bezoekers al aanwezig. Ondanks dat het al vakantietijd is, was de opkomst toch groot.

Ook MS Teams stond weer open waar, Adriaan – PA1LIO uit Zuid-Duitsland en Rick – NL14012 samen met Jan – PD0HGQ, aanwezig waren.

Reinier – PA3AAA kwam voor het eerst bij ons op bezoek. We hadden contact gehad op de 2mtr repeater en hij wilde graag langskomen. Reinier is sinds kort verhuist van de VS naar Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. We hebben gezellig met elkaar kennis gemaakt en laten zien wat we hier allemaal kunnen doen. Daar hij graag zijn radiohobby hier weer wil gaan oppakken gaat dat nog wel het één en ander worden.

Henk – PD5HKT kwam met de melding dat hij weer een jaartje ouder was geworden en dus wat had meegenomen voor bij de koffie of chocola zodat er weer wat lekkers op de tafel stond.

Edwin – PA1EDL had zijn laptop meegenomen omdat er nog wat aan de DMR portofoons geprogrammeerd moest worden voor ons bezoek aan de Ham Radio aan de Bodensee, waar we zeer binnenkort naar toe gaan.

Op de Friedrichshafen-App, waar de deelnemers met elkaar kunnen communiceren, kan ik vaststellen dat het daar drukker aan het worden is, nu de datum dichterbij komt. Het  bezoek aan de Ham Radio staat gepland voor 22-6-2023 tot en met 25-6-2023.

Terugkomend op de passende maatregel was, dat we er voor gezorgd hadden dat er een ijsje was waardoor er zo wat verkoeling kon worden geboden.

Rient – PA3GXP had met een aantal cursisten nog een paar vraagstukken behandeld omdat binnenkort in Nijkerk het laatste examen wordt afgenomen door de Stichting Radio Examens. Daarna zal dit overgenomen worden door het CBR!

Het was al met al weer snel 22:30 uur en hebben we de spullen opgeruimd en zijn we huiswaarts gekeerd.

Wilt u nu ook, als u dit gelezen hebt, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s. maandag 19-6-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

Mvg. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *