RC AMF bijeenkomst op maandag 14 november 2022

Het was wederom een vol huis op de bijeenkomst van de RCAMF Groep van maandagavond 14-11-2022. Alle stoelen waren weer bezet, ook de reserve zitplaatsen moesten worden aangesproken.

Daar de dagen korter worden en er dus meer knutseltijd overblijft voor onze mooie radiohobby, was het al snel druk. Dus rond 19:30 uur konden we beginnen.

Als eerste was Casper – PA1CJ aan de beurt die, daar hij weer een jaar ouder was geworden, met wat lekkers kwam voor bij de koffie.

Daarna kwam Edwin – PA1EDL met de mededeling dat iedereen de Weller soldeerstiften betaald had. Hij heeft dus direct contact opgenomen met Floor. De bestelling is dus nu de deur uit, en met een beetje mazzel komen onze cadeautjes nog op tijd binnen en kunnen we ze in de schoen verwachten voor 5 december!!

Wim – PA3EJE heeft aangeboden nog wat freeswerk te verrichten, zodat er nog een aantal frontjes afgemaakt kunnen worden, daar, zo is gebleken, het toch niet zo makkelijk is dat even te kunnen regelen. Bij navraag is het overal DRUKDRUKDRUK en Wim was gelukkig bereid daarbij te helpen. Wel moeten de mensen nog zelf het boor- en tapwerk verrichten. Daar word natuurlijk ook weer bij geholpen als dat nodig mocht zijn.

Simon – PA0SLW kwam de oude DOS computer weer retour brengen, deze heeft zijn diensten weer bewezen. Simon heeft hem nog even mooi opgepoetst en uiteraard bedankt daarvoor.

Erik – PE1RQF heeft nog een paar eproms gemaakt zodat Simon rustig verder kan met de Condors.

Eef – PD2EVE en Henk – PD5HKT werden wat wijzer over hun nieuwe Condor. Deze werd uit de behuizing gehaald en zo kregen ze met wat tekst en uitleg ook de binnenkant te zien. Er komt nog een slede bij en ook moeten er nog eproms gemaakt worden. Naar een microfoon en een luidspreker wordt nog gezocht. Dus…., binnenkort kunnen we ook deze twee op de band verwachten.

Het bleef tot 22:30 gezellig druk en we kunnen weer terug kijken op een mooie maandagavond.

Daar de sluiting van het jaar 2022 met rasse schreden nadert, kunt u maandagavond 19-12-2022 alvast in uw agenda reserveren, want het is de laatste bijeenkomst in dit jaar van  de RCAMF Groep.

We zijn voornemens dit jaar feestelijk te eindigen en, onder het genot van wat oliebollen en appelflappen, er een mooie afsluiting van te maken.

Daar we nu toch in de agenda aantekeningen aan het maken zijn, reserveer dan ook gelijk de maandagavond 2-1-2023. Dat wordt dan meteen de Nieuwjaars bijeenkomst van de RCAMF Groep met een hapje en een drankje. Iedereen is dan weer welkom bij Groeneveld aan de Vanadiumweg 20a in Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *