RC AMF bijeenkomst op maandag 13 februari 2023

Het was op 13-2-2023 weer een gezellige bijeenkomst van de RCAMF Groep bij Groeneveld. We namen waar dat het aantal bezoekers nog steeds groeiende is. We zijn dus naarstig op zoek naar nog een aantal stoelen om iedereen van een zitplaats te voorzien.

Afgelopen zaterdag was Rits jarig. Nadat we hem allemaal hadden gefeliciteerd en we een door hem meegenomen versnapering hadden genomen, konden we rond 19:30 uur met de avond beginnen. Ook MS Teams stond weer open, waar Rick – NL14012 uit Wezep zich inmeldde, zodat hij op deze manier er bij kon zijn.

Er waren een drietal afmeldingen die door omstandigheden er niet bij konden zijn, aanstaande maandagavond krijgen ze een nieuwe kans.

Als eerste was er een triest bericht van Frans – PC2F, oud-voorzitter van de Amersfoortse afdeling VERON-A03, dat zijn vrouw Toos, plotseling, op 60-jarige leeftijd, was  komen te overlijden.

Daar Toos en ik samen bardiensten hebben gedraaid en we elkaar ook bij de BBQ ‘s tegen kwamen, greep het plotselinge overlijden van haar mij aan. We wensen Frans, zijn kinderen en familieleden veel sterkte met dit grote verlies.

Hierna kwam het Weller soldeerboutproject aan de orde. Daar alle zaken er nu zijn wordt het nu hoog tijd om het mooie project kant en klaar, en mogelijk werkend, te laten zien.  Dus…, beste mensen die allemaal met het project meedoen, neem uw soldeerbout mee, want we zijn erg benieuwd hoe het één en ander er nu uit ziet. Kortom, ik verheug me er nu al op.

Nu we het toch over bouwen of project hebben, er zijn een paar mensen die graag de Moxon antenne willen bouwen. Ook werd er geopperd om één keer in de maand een klus middag- of avond te starten. Dus… alles kan, maar geef wel aan als je daar gebruik van wilt maken, zodat we wat kunnen plannen en/of afspreken.

Ook was er in de RCAMF-app aangegeven dat er interesse is om wat meer te weten te komen over de vroegere ballonvossenjachten. Gerard – PD0JEW en ik hebben toentertijd onze medewerking daar aan gegeven. We zijn wel in staat om hier het één en ander over te vertellen. Ook is er nog wel wat beeldmateriaal en spullen uit die tijd beschikbaar. Dus binnenkort kunnen we hierover een lezing verwachten bij de RCAMF Groep.

Wilt u nu ook een keer de bijeenkomst van de RCAMF Groep mee maken, dan is daar aanstaande maandagvond 20-2-2023 de gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, op de Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten de avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

Mvg. Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *