RC AMF bijeenkomst op maandag 10 oktober 2022

Maandagavond 10-10-2022 was er weer een bijeenkomst van de RCAMF Groep bij Groeneveld, aan de Vanadiumweg 20A in Amersfoort.

Om 19:00 uur waren de eerste personen er al. Binnen een halfuur was er een ongelooflijk aantal mensen. Je kunt wel merken dat de vakantie nu echt voorbij is. Alle zitplaatsen waren bezet. Wanneer er over de dertig mensen zouden zijn kunnen we, in geval van nood, eventueel nog stoelen van de eerste verdieping halen. Er is dus toch maar een verzoek gedaan om er nog een aantal te regelen voor beneden zodat we ze niet van boven hoeven te halen.

Nadat iedereen zat, kon er om 19:30 uur gestart worden, waarbij ook de Zoom weer open stond met 5 aanwezigen.

Eerst kwamen er nog wat mededelingen voorbij.

Edwin – PA1EDL deelde mee dat Floor, de verkoopleider van de Firma Romex BV, 17-10-2022 bij ons een lezing komt geven over ons Weller soldeerboutproject. Het gaat om de uitleg omtrent het wel en wee van de soldeerstiften en andere aandachtspunten. Ook vragen door ons zullen behandeld worden, dus kom volgende week op tijd!!

Casper – PA1CJ kwam met de mededeling dat er bij de gemeente Amersfoort, in het kader van energie besparende middelen, € 50,00 te verkrijgen is.

Er kwam ook een verzoek binnen om voor de volgende spullen een nieuwe eigenaar te zoeken.

                               

 

                               

Een actieve antenne van Sony, een kleine voeding, een toongenerator en als laatste een kleine scoop. Graag een bod hierop, zodat deze spullen weer een nieuwe eigenaar kunnen krijgen.

Daarna deelde Jaap – PD5ISW ons mee dat de BBQ op 21-10-2022 plaats gaat vinden op ons onderkomen bij Groeneveld!! De kosten hiervoor zijn € 10,00 PP. Graag, als het mogelijk is, op maandagavond de 17e even afrekenen bij Jaap. Jan – PD3JSP gaat ook het één en ander voor de BBQ regelen. Kortom wees slim en meldt je aan bij Jaap als je mee wilt snavelen.

Erik – PE1RQF leverde nog een mooie koffer af voor de groep met daarin een PC met alle mogelijkheden, zoals een 3,5 drive en een CD speler, ook zit er een GPHIB slot in.

                   

Deze zijn speciaal, zodat we daar weer mooie zaken mee kunnen doen en deze PC dus zeker de moeite van het bewaren waard is.

Daarna werd het een gezellige avond waar men  met elkaar veel van gedachten kon wisselen.

De afdeling opleiding had ook een nieuwe plaats toebedeeld gekregen, namelijk op de eerst verdieping. Het verzoek aan iedereen is, dat als de deur daar dicht is, men niet naar binnen gaat, daar dit anders het één en ander, waarmee men bezig is, verstoord!!

Het was snel weer 22:15 uur, waarna we alles weer opgeruimd hebben.

De volgende bijeenkomst van de RCAMF Groep is op 17-10-2022, dus als je niets wilt missen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *