RC AMF bijeenkomst op maandag 10 april 2023

De bijeenkomst van de RCAMF Groep op maandag 10 april 2023 was er één op tweede Paasdag. Het was wel een feestdag, maar onze bijeenkomst ging  gewoon door voor de aanwezigen die geen andere dingen te doen hadden.

Even nog wat mededelingen, zoals de kleding met ons RCAMF-logo, dat nu besteld kan worden en ook dat we nieuwe stoelen krijgen.

Na de voorgaande weken, met aanloop naar Pasen, leek het ons wel leuk om deze maandag iets hartigs en lekkers te snacken, waardoor de vette Harrypan wat eerder aan moest.

Gisteren ben ik vroeg vertrokken en heb ik een klus gedaan in München. Daarna ben ik doorgereden naar Oostenrijk om wat aan mijn hoge lucht training te doen.

         

Na vandaag, een heerlijke dag in de sneeuw, ben ik aan het eind van deze middag op de hotelkamer deze tekst aan het schrijven. Terwijl ik dit doe krijg ik net een appje van Jaap – PD5ISW dat de stoelen inmiddels zijn afgeleverd bij ons in de loods. Maar daar nu genoeg over.

Gerton – PD0G heeft maandag met de aanwezigen verder gewerkt aan de Moxon antenne en is voornemens  aankomende week, op 17 april, te gaan meten, zodat we duidelijkheid krijgen wat de versterking wordt, maar ook om precies te kijken waar de elementen voor de 70cm moeten komen.

                   

                   

                   

                   

Dit gaat weer wat moois worden en vereist wat voorbereiding, maar het gaat zeker een leerzame bijeenkomst worden.

Wilt u nu ook, als u dit hebt gelezen, de bijeenkomst van de RCAMF Groep bijwonen, dan is het daar a.s.  maandag 17-4-2023 de goede gelegenheid voor.

Het is bij Groeneveld, Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Het is het hek door en dan helemaal naar achteren bij de kleine deur rechts. De ruimte is open om 19:00 uur en we sluiten deze avond weer af om ongeveer 22:00 uur.

73’s de Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *