Vierde en laatste verslag RCAMF 26 juni HAM RADIO 2022

Zondagmorgen 26-6-2022, na een goede nachtrust, was dit alweer de laatste dag. Nadat iedereen zijn spullen had ingepakt waren we allemaal op tijd voor ons laatste verzorgde ontbijt bij Ulrike (voor dit jaar).

Door een meerderheid was gisteren besloten om zondag niet meer naar de HAM RADIO 2022 te gaan en na het ontbijt meteen te vertrekken.

Adriaan zou achterblijven in Duitsland, omdat hij was uitgenodigd om een tijdje bij een kennis te komen logeren en dus ’s morgens opgehaald zou worden.

Toen het ontbijt ten einde was werden de auto’s gevuld met de koffers, tassen en gekochte materialen. Na een uitgebreid afscheid werden we uitgezwaaid door Ulrike (die met tranen in haar ogen stond) en door Adriaan en waren we dus op weg, terug naar Nederland.

Tijdens de lange rit bij de laatste stop in Duitsland, waar Casper nog even moest tanken, hebben we allemaal nog even wat genuttigd in een wegrestaurant.

Daarna hebben we besloten vanaf de grens als auto’s met hun passagiers ieder ons eigen weg te gaan om de mensen weer apart thuis te brengen.

Zo is dan een geweldige 4-daagse trip naar Friedrichshafen, met een ontzettend goede sfeer, ten einde gekomen. Tevens hebben we  afgesproken, uiteraard wie kan, volgend jaar weer te gaan met waarschijnlijk nog meer mensen.

Iedereen heel veel groeten van de deelnemers van deze trip en maandag 27-6-2022  is het weer onze avond van de RCAMF Groep bij de Ridder Lastechniek in Amersfoort.  Daar zullen we het hebben over  de afgelopen dagen in Friedrichshafen en zal Jan S. een aantal foto’s laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *