Derde verslag RCAMF 25 juni HAM RADIO 2022

Vanochtend werden Jan en ik, na een veel betere nachtrust, vroeg wakker. Gisternacht was het namelijk erg warm en iedereen had daar eigenlijk last van gehad.

Na een lekkere douche waren we redelijk vroeg beneden om te ontbijten en daar bleek dat wij niet de enige waren die vroeg wakker waren geworden. Iedereen had veel beter geslapen dan gisteren.

Doordat iedereen vroeger was, konden we ook eerder ontbijten en waren we eerder klaar om weer naar de HAM RADIO 2022 te gaan.

 

Omdat we gisteren een eind moesten lopen om bij de hoofdingang te komen hadden we besloten om door te rijden naar de parkeerplaats vlakbij de hoofdingang.

Eenmaal weer binnen ging ieder zijns weegs met de afspraak om op een bepaalde tijd weer naar de plek te gaan om even een pauze te nemen, waar we unaniem besloten dat dit onze Stamtisch zou zijn. Dat lukte eigenlijk elke keer wel. De laatste pauze ging het niet helemaal goed met Adriaan vanwege zijn rug.

Nadat de tijd voorbij was gingen wij weer naar het hotel om ons even op te frissen. Adriaan hebben we naar zijn slaapkamer gebracht die al snel lag te slapen met een dosis pijnstillers. Daarna zijn we naar Friedrichshafen gegaan om daar ijs te eten bij de bekende Italiaan aan de promenade van de Bodensee.

 

Ook was het de bedoeling om naar het Lack und Leder festival te gaan kijken. Kees bleef achter in het hotel om op Adriaan te letten, volgens mij had hij het ook al eens eerder gezien. Na het heerlijke ijs in Friedrichshafen zijn we naar de haven gelopen. Onderweg moest Casper nog even de toren beklimmen die aan het einde van de pier in Bodensee stond.

Bij de haven aangekomen legde de ferry net aan met verschillende Lack und Leder mensen aan boord die zich, toen ze van boord waren,  bij de anderen voegden. Na vele foto’s en filmpjes gingen we weer terug naar ons hotel waar we afgesproken hadden daar om 19:30 uur te gaan eten.

Na het heerlijke eten

und die Heisse Liebe nog even een afzakkertje om daarna weer op tijd naar bed te gaan voor de volgende dag. Iedereen weer gegroet en tot morgen. Deze keer heeft Jaap het bericht geschreven, daar Adriaan, vanwege zijn rug, niet bij machte was om dit te doen. Binnenkort zullen er nog foto’s geplaatst worden tussen de regels van de HAM RADIO 2022 berichten  Het heeft verschillende redenen waarom dit een beetje vertraagd is. Maar niet getreurd , ze komen eraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *