BBQ RCAMF Groep op vrijdag 21 oktober 2022

De RCAMF Groep heeft op 21-10-2022, na lastige corona jaren, zeer uitgebreid kunnen genieten van deze BBQ.

De eerste materialen waren donderdag en vrijdag al aangeleverd zodat we vandaag, om 14:30 uur, konden beginnen met het omtoveren van de loods naar een mooie ruimte voor een leuk en gezellig samenzijn. En dat hebben we geweten.

Mieke, Jaap en Adriaan hebben, in de tijd dat we alles aan het opzetten waren, op mooie schalen de perfect uitziende salades gemaakt.

                  

De opkomst was geweldig! Er waren genoeg zitplaten gecreëerd. We konden al voor 17:00 uur van start gaan, want de eersten waren al voor die tijd gearriveerd. Het was voor het organisatiecomité een feestelijk gebeuren om alles zo te zien, wat dan ook veel voldoening gaf. Even na 18:00 waren we compleet.

JAN – PD3JSP en Jaap – PD5ISW namen, met heel veel plezier, het barbecueën voor hun rekening en legden de heerlijkheden die klaar waren in warmhoudbakken.

                   

                   

Iedereen kon dus gewoon SNAVELEN wanneer hij of zij zin had, ook omdat er genoeg keuze was. Er waren twee mooie opgemaakte salades gemaakt. Er was ook lekker veel stokbrood. Genoeg was er ook van de kruidenboter en de sauzen.

Het was een lust voor het oog om te zien hoe we nu, ook eens onder andere omstandigheden, met elkaar van gedachten konden wisselen. Dat leverde ook mooie en leuke foto’s op, zoals je kunt zien.

                   

                                     

Mieke had ook nog, voor aan het eind van de avond, voor lekkere roomsoesjes gezorgd, waar Eef, tot aan de laatste roomsoes, mee rondging.

We hebben met ons allen heerlijk kunnen genieten, ook omdat er een geweldige stemming heerste.

Onze dank gaat uit naar Maarten Groeneveld, voor het gebruik van de loods. Ook naar Jan – PD3JSP voor de uitstekende support van de BBQ. Dus heb je een feestje en/of zijn mensen daar naar op zoek, neem dan contact op met Jan van PostmaPartyverhuur.nl in Soest.

Nu op naar de BBQ van 2023. We kijken daar al langzaamaan naar uit.

Adriaan – PA1LIO, Jaap – PD5ISW en Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *