Zoom meeting maandag 5 juli 2021

Op maandagavond 05-07-2021  was het een volle tijd bij de Zoom bijeenkomst van RC- AMF, er waren 21 aanwezigen en het nieuws van het gebruik van Zoom doet het aantal gebruikers als maar meer worden.

Tijdens de bijeenkomst werden een aantal vragen gesteld.

Van Casper – PA1CJ kwam er een vraag en voorstel om basis uitleg te geven omtrent het gebruik van meetapparatuur, denk aan een universeel meter (analoog en digitaal), oscilloscoop, meetzender, spectrum analyzer, grid-dip meter en functiegenerator dat bij ons aanwezig kan zijn, zodat we er beter gebruik van kunnen maken. Vaak zijn we dus wel in het bezit van de apparatuur maar word er niet optimaal gebruik van gemaakt en in het kader van de opleidingen is dit een mooie activiteit ter ondersteuning.. We kunnen de opfrissing van het gebruik van de meetapparatuur alleen maar aanmoedigen. Kortom wil je meedoen, geef dan aan waar de belangstelling naar uit gaat, dan kunnen we daarop afstemmen en een plan de campagne maken welke volgorde van apparatuur we nemen.

Tijdens de rondvraag kwamen ook wat vragen omtrent het laatste examen voorbij. Gert – PA1LO was deze keer ook weer aanwezig. Gert is secretaris van de Stichting Radio Examens en hij kon zo gelijk wat tekst en uitleg geven. Ook geeft hij aan, dat als daar behoefte aan is, om op een later tijdstip uit te leggen hoe het Examen verloopt, daar kunnen de cursisten van Rient en Edwin dan mooi gebruik van maken.

Aanstaande maandagavond, 12-07-2021, om 20:00 uur (je kunt met de link al veel eerder inloggen), is er weer een nieuwe Zoom bijeenkomst bij RC-AMF. Dus iedereen weer welkom en tot ziens via Zoom op de maandagavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *