Zoom meeting maandag 28 juni 2021

Op maandag, 28-06-2021,  waren er weer een 16-tal Zoom gebruikers online. Het was een gezellig samenzijn, waar ook weer een aantal items voorbij kwamen.

Zoals een zendamateur met een visuele beperking, die pas geslaagd is, en graag een kokermast achter zijn huis geplaatst wil hebben. Met een paar mensen gaan we proberen dit te realiseren, en tot een mooie oplossing te komen. Wat natuurlijk belangrijk is, is te kijken of er een bouwvergunning nodig is, en of er bij de tekening van de bewuste kokermast ook een krachtenberekening moet zijn, zodat bij de aanvraag naar Bouw- en Woningtoezicht deze mede kan worden ingediend. Wanneer dit niet zou gebeuren gaat het waarschijnlijk een probleem geven. Daar zit je als beginnende zendamateur niet op te wachten.

Ook werd er gesproken over de F-amateur opleiding van de cursusleiders Rient en Edwin, er werden afspraken en een aantal documenten uitgewisseld.

Tevens werd ook het voornemen van de gemeente Soest doorgenomen, die een paar windmolens met een hoogte van zo’n 200 meter, bij de grens van de gemeente Amersfoort wil gaan plaatsen. Dat geeft ook wel wat om over na te denken.

Er is nog steeds een RADAR in gebruik in Soesterberg, die bestemd is voor de dekking van het midden van het land.Daar hiervoor van defensie, een van “geen bezwaar” toestemming moet komen, is dat voor een ieder nog niet duidelijk. Kortom het zal nog wel enig tijd in beslag nemen voor er een uitkomst is omtrent de plaatsing van de grote windmolens.

Nadat er geruime tijd van gedachten was gewisseld, was het al weer 21:52 uur en werd deze Zoom bijeenkomst gesloten. Aanstaande maandag is er weer een nieuwe Zoom bijeenkomst die start rond 20:00 uur en die meestal duurt tot 22:00 uur.

Iedereen is dus weer welkom op de Zoom maandagavond 05-07-2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *