Verslag RCAMF bijeenkomst 30 mei 2022

Er was maandag 30-5-2022 weer een bijeenkomst van de RCAMF Groep bij de Ridder Gastechniek, even na 19:00 uur kwamen de eersten al binnen druppelen.

Tijdens en na de koffie werd er eerst even bijgepraat, maar pas daarna kwamen de gesprekken goed op gang, ook de Zoom stond weer open waardoor Rick – NL14012 uit Wezep er ook bij kon zijn.

Rond 20:00 uur waren er een aantal mededelingen omtrent de reis naar Bodensee waar 10 man gezamenlijk naar toe gaan, ook kwam het stuk over het RCAMF LOGO en de polo nog voorbij.

Rick heeft op ons verzoek nog wat veranderd aan het RCAMF logo en dat leverde ongeveer het getoonde ontwerp op, dit geheel is nog aan verandering onderhevig.

Dit logo kan dan, voor wie dat wil daaronder de roepletters, op de polo gemaakt worden. Jan – PD0HGQ kwam met een adres waar we dit kunnen regelen. We gaan dit zo snel mogelijk oppakken, zodat we weten wat de kosten van beide opties zijn.

Martin – PD0GAN was al een paar weken niet meer geweest. Hij belde mij dat hij even een pas op de plaats maakt omdat zijn vrouw aan haar heup is geholpen en dat dat voor hen de nodige onrust met zich meebrengt waar hij erg druk mee is. Martin, heel veel sterkte hierbij en we horen graag waarmee we je kunnen helpen.

Als laatste kwam het ZELFBOUW PROJECT van de SOLDEERBOUT voorbij. Casper – PA1CJ (Ja, ja, zijn call is weer terug) had een werkend exemplaar bij zich, gevoed via een 5V USB-C aansluiting.

Deze is natuurlijk goed bruikbaar bij de soldeerklusjes van ons, ook had hij als voorbeeld meerdere soldeerstiften mee genomen. Als eindproduct had hij ook nog een mooi stukje huisvlijt van de 3D printer meegenomen waarmee het al met al een mooi HOBBY project is geworden. Op deze manier is het gelijk een mooi stuk gereedschap, ook omdat Casper het in een kleine behuizing had gebouwd kan het  gemakkelijk meegenomen worden voor wat herstel werkzaamheden buitenshuis. Het was dan ook meteen iets wat eruit zag als iets, en dat is het ook, van hoge kwaliteit!

Maandag 6-6-2022, tweede Pinksterdag is er, voor wie wil en kan, de volgende bijeenkomst van de RCAMF Groep. Dus wil je het mee maken kom gewoon langs op de Uraniumweg 52 in Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *