Verslag RCAMF bijeenkomst 20 juni 2022

Maandagavond 20-6-2022 was er weer een bijeenkomst van de RCAMF Groep, ook de Zoom stond weer open en daar werd vanuit Wezep dankbaar gebruik van gemaakt .

Het was de laatste keer voordat er een groep van RCAMF afreist naar Bodensee om daar de HAM RADIO 2022 in Friedrichshafen te bezoeken.

Er werden door Edwin – PA1EDL en Casper – PA1CJ nog wat DMR portofoons geprogrammeerd zodat het radio verkeer goed gaat lopen in DL, het is wel makkelijk dat we elkaar kunnen bereiken op de beurs.

Na wat heen en weer gepraat en nog te regelen zaken kwam de avond snel op gang en werden er ook nog wat mededelingen gedaan wat betreft de trip naar Duitsland.

Carl – PD0MGX   is opgenomen in het Meander ziekenhuis om een operatie te ondergaan, nu dat ik dit stukje schrijf was de uitslag daarvan nog niet bekend. In ieder geval van ons uit veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst, Carl.

Net een heel vervelend bericht gekregen dat Jan – PA3JDB helaas, wegens een zeer zware infectie, niet mee kan naar de HAM RADIO 2022. Jan, heel veel beterschap en ook een spoedig herstel toegewenst.

Nico – PD0RWM had twee oplossingen voor ons handsfree project mee genomen die we allemaal konden bekijken, één oplossing wisselde gelijk van eigenaar.

Henk – PA0JMD heeft een 3D printer gekocht en heeft daarmee verschillende objecten gemaakt. Verschillende artikelen had hij mee genomen om te bekijken en ook te laten zien wat voor mogelijkheden het allemaal bied.

Vanochtend waren Adriaan – PA1LIO, Jaap – PD5ISW en Jan – PD0AUQ nog even op pad geweest om de laatst spullen van Martin – PD0LJZ op te halen uit een opslag in Westbroek. Daar stond nog een container met ongeveer 14 dozen aan materiaal wat nog uitgezocht moest worden. We hebben dat mee genomen naar de loods van Jan en hebben daar alles zorgvuldig bekeken. Dat leverde nog een aantal mooie artikelen op, die we in een grote doos hebben gedaan om mee te nemen naar de RCAMF avond. De doos hebben we daar op tafel gezet en op deze RCAMF avond hebben veel artikelen nieuwe eigenaren gekregen, de rest is afgevoerd.

Voor de aankomende dagen, LET OP, we gaan van de reis naar de HAM RADIO 2022 in Friedrichshafen een verslag maken, compleet met foto’s. We proberen dit zo snel mogelijk op de website te plaatsen, te beginnen op donderdag 23-6-2022.

Kortom, wil je weten hoe het ons vergaat kijk dan op de website van de RCAMF Groep.

Maandag 27-6-2022 is er wederom een bijeenkomst van de RCAMF Groep.

Er zal waarschijnlijk uitgebreid gesproken gaan worden over de HAM RADIO 2022 in Friedrichshafen en gekeken gaan worden naar de verschillende artikelen die daar aangeschaft zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *