Verslag RCAMF bijeenkomst 16 mei 2022

Afgelopen maandagavond 16-5-2022 was het weer een gezellige RCAMF bijeenkomst. Er waren een aantal mensen die voor deze avond wegens omstandigheden hadden afgezegd, toch was er ook weer een mooi idee.

Edwin – PA1EDL had een zelfbouw project van een soldeerstation gevonden, waarvan hij het een en ander al had opgezocht, zoals dat het zelfbouwproject de bekende WELLER kwaliteit heeft met een digitale uitlezing van de instelbare temperatuur. Bijvoorbeeld door het wisselen van de Wellerstift, door middel van een 3,5 mm connector, kan er in een paar seconden gewisseld worden van een dunne stift naar een grote of dikke stift. De eerste 10 printen waren al besteld en zijn ondertussen binnen zodat we denken dat we aanstaande maandag al het een en ander kunnen laten zien. We leggen dan ook meteen een prijsplaatje neer, waardoor het geheel inzichtelijk wordt wat betreft de kosten.

Er waren deze avond voor het eerst geen Zoom gebruikers aanwezig. We hadden het voor de zekerheid wel open staan,  je weet maar nooit.

Voor de rest waren er een aantal mensen die onderling van gedachten aan het wisselen waren. Ook kwamen er weer wat vraagstukken voorbij betreffende de opleiding die meteen beantwoord konden worden.

Deze avond was wederom zo voorbij maar aanstaande maandagavond 23-5-2022 is er opnieuw de mogelijkheid om bij ons op bezoek te kunnen komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *