RC AMF bijeenkomst op maandag 2 januari 2023

Maandagavond 2-1-2023 was de Nieuwjaarsbijeenkomst van de RC AMF Groep. Het was weer een volle bak. De Zoom stond ook open waar Rick – NL14012 aanwezig was.

We begonnen met de treurige mededeling, voor degenen die het misschien nog niet wisten, dat Hanneke, de vrouw van Louis – PA4HAY, 27-12-2022 niet meer wakker was geworden. Zij bleek in haar slaap te zijn overleden.

Ze was altijd bij de BBQ aanwezig. We wensen Louis en zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met dit grote verlies. Wij hopen hem weer snel te kunnen begroeten op de maandagavonden.

Hierna was er nog een bericht uit de ziekenboeg van Gerard – PD0JEW. Op 30-12-2022 moest ik nog in Soest zijn en heb ik Gerard en zijn vrouw verrast met een kort bezoek en wat lekkers. Het gaat gelukkig de goede kant op en we hopen dan ook dat Gerard binnen afzienbare tijd genoeg is aangesterkt, zodat we hem weer op de maandagavond kunnen verwelkomen.

Daarna was er voor iedereen het één en ander aan lekkers, ook de “vette Harry” pan ging aan en werden er verschillende warme hapjes op tafel gezet om op te knagen.

Na 22:15 uur was het weer tijd om huiswaarts te gaan. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst van de RCAMF Groep.

Komende maandag 9-1-2023 staat er weer een interessante lezing van Erik – PE1RQF op het programma omtrent veldsterkte metingen van omroepzenders om de stralingspatronen van de antennes zichtbaar maken.

Dus als u niets wilt missen kom dan op maandagavond  9-1-2023 rond 19:15 uur naar Groeneveld op de Vanadiumweg 20A in Amersfoort.

Mvg. Jan – PD0AUQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *