Zoom meeting maandag 14 juni 2021

Op maandag 14-06-2021 was het weer een gezellige Zoom bijeenkomst. Er waren een aantal afmeldingen, maar toch waren er 15 gebruikers actief.

Naar wat heen en weer gesproken te hebben kwam Rient – PA3GXP met het aanbod om in het kader van de opleiding voor de F-machtiging wat ondersteuning te bieden. Daar werd gelijk door 4 gebruikers positief op gereageerd. Edwin – PA1EDL gaf te kennen Rient hierbij te willen ondersteunen .RC-AMF gaat dit proberen te faciliteren door op donderdag een Zoom tijdslot te maken van 20:00 uur tot 21:30 uur. De inlogcode hiervoor volgt zo spoedig mogelijk.

Daarna kwam er een vraagstuk over de 250m hoge windmolens, waarvan er een paar in de Eempolder gepland worden.Daar er nog een RADAR aan staat op Soesterberg, die voor het Radarbeeld voor Midden-Nederland zorg draagt, is het helemaal nog maar de vraag of dit kan. Er is gelijk van gedachten gewisseld en dit wordt op korte termijn vervolgd.

Om 21:45 uur was de Zoom meeting afgelopen. Daar de temperatuur nog 25 graden was wilden we daar toch nog even met z’n allen van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *