RC AMF bijeenkomst op maandag 19 december 2022

Maandagavond 19 december was het de laatste bijeenkomst in 2022 van de RCAMF Groep. EN HOE!!

De deur was nog maar net open of gelijk werd er door Jan – PD3JSP een aantal statafels naar binnen gebracht. Hij had ook nog het één en ander mee genomen, waar wij graag gebruik van maakten.

Henk – PA0JMD had ons getipt over een uitstekende leverancier van de welbekende Oliebollen en Appelflappen en dat hij dat wel voor een speciale prijs voor ons kon regelen.

Rond 19:30 uur kon ik mijn aandeel leveren en mijn dank uitspreken voor de verjaardags groet die ik op 12-12-2022, via de Zoom, in Oostenrijk had mogen ontvangen.

Daarna hebben we nog even een korte terugblik gedaan naar het geweldige afgelopen jaar, zo had Jaap – PD5ISW nog even uitgezocht dat we alweer bijna 20  weken op deze nieuwe locatie zitten. Wat gaat de tijd toch snel voorbij!!

Gerton – PD0G had op de RCAMF-app een POLL gelanceerd omtrent een zelf te bouwen MOXON antenne. Hij had samen met Wim – PA0EJE een aantal voorbeelden van dit type antenne meegenomen.

Om deze antenne te kunnen maken werd ons tevens een buigmal en een montagemal ter beschikking gesteld. Het is zeker de moeite waard en iets om naar uit te kijken. Deze antenne is voor vele doeleinden inzetbaar en heeft de nodige 6 dB’s winst aan versterking voor de 2mtr band.

Hierna konden we gezamenlijk beginnen met het eten en drinken dat klaar stond.

In diverse samenstellingen, wat de gesprekken betreft, kwamen er weer een hoop ideeën voorbij. Dat gaat dus weer wat moois opleveren in het aankomende jaar!!

De Zoom stond ook weer open en zo konden Adriaan – PA3LIO en Hannelore ook nog iets van zich laten horen uit het mooie Zuid-Duitsland.

Het was zo weer 22:15 uur en iedereen keerde weer huiswaarts.

Dan rest nu nog, namens ons, te weten: Adriaan, Jaap en Jan, iedereen Fijne Kerstdagen en een mooi Nieuw Jaar 2023 toe te wensen.

Even nog voor de duidelijkheid; op 2-1-2023 is er een Nieuwjaars bijeenkomst van de RCAMF Groep. Dus als u niets wilt missen, kom gewoon langs bij Groeneveld op de Vanadiumweg 20A in Amersfoort. Voor de mensen die het misschien nog niet weten, de deur is open om +/- 19:00 uur.

PS: Dank nog voor de toegezonden foto’s  zodat iedereen nog even kan nagenieten.

                   

                   

                   

                   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *