BBQ zaterdag 4 september 2021

Zaterdag 04-09-2021 was de BBQ van RCAMF. Mieke en Jaap – PD5ISW wilden dit graag op hun nemen. Er werd het een en ander geregeld met Jan – PD3JSP.

Deze kwam met een schitterende BBQ, borden met eet gereedschap en een paar statafels. Deze maakten het dakterras tot een ware eetgelegenheid, tevens was het weer ons ook goed gezind.

Ook Jan – PD0AUQ mag niet vergeten worden, want hij heeft onderhandeld met de slager over het vlees, wat van zeer goede kwaliteit was.

Zo rond zaterdagmiddag 16:00 uur was het zover en waren er 13 liefhebbers aanwezig voor de BBQ en kon het event van start gaan. Jan – PD3JSP heeft zijn kunsten ook achter de BBQ kunnen laten zien.

Op een perfecte manier werd het vlees verhit en nadat het de bekende kleur had gekregen kon het op de borden worden geserveerd met de diverse salades, sauzen en stokbrood, met verschillende lekkere dranken.

Dit geheel duurde tot 21:00 uur en als laatste was er ook nog een lekker ijsje als toetje. Daarna was er nog een afzakkertje in de vorm van een koffie, thee of drankje, waarna het snel 22:00 uur werd en een ieder weer huiswaarts ging.

Kortom, Mieke en Jaap, Jan en Jan , BEDANKT voor deze schitterende avond. Ook door alle aanwezigen was dit een succesvolle avond, die voor herhaling vatbaar is.

Hieronder een aantal foto’s van de BBQ. Klik op de foto voor een grotere versie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *